Afscheid bestuursleden Louis Vroemen en Chris Cuppen

Op zondag 21 november heeft het Peeltoernooi afscheid genomen van twee bestuursleden. Vanwege de ontwikkelingen met betrekking tot corona kon een gezamenlijke bijeenkomst niet doorgaan. Daarom hebben de voorzitter en de secretaris namens het volledige bestuur de vertrekkende bestuursleden thuis bezocht.

Louis Vroemen was sinds 2002 bestuurslid van de stichting en gaf vanaf 2006 als voorzitter leiding aan het bestuur. Zijn uitgangspunt was altijd samen muziek maken, samen luisteren naar elkaar en samen een borrel drinken. Chris Cuppen heeft tijdens zijn bestuurslidmaatschap vanaf 2006 zich vooral bezig gehouden met het werven en benaderen van de sponsoren en het onderhouden van de contacten met de juryleden.

Louis is voor zijn vele verdiensten voor het Peeltoernooi benoemd tot ere-voorzitter terwijl Chris is benoemd tot ere-bestuurslid.

Het bestuur van de stichting dankt beide heren voor hun jarenlange inzet voor het Peeltoernooi.