Jubileumtoernooi afgesloten

Zondagavond 26 juni is het 2e weekend van het Peeltoernooi afgesloten. Bij de slagwerkorkesten behaalde Concordia Meterik de kwalificatie Zeer Goed. Jurylid Jo Zinzen beoordeelde het optreden van Concordia Panningen als goed tot zeer goed. De slagwerkgroep Ons Genoegen Oirlo behaalde de kwalificatie Goed.

Bij de HaFa-orkesten wist muziekvereniging St. Caecilia America het  predikaat Zeer Goed te behalen.  Jurylid Pierre Kuijpers kende de beoordeling goed tot zeer goed toe aan de orkesten uit Tegelen, Afferden, Ittervoort, Kronenberg en Overloon.  Beoordeling Goed was er voor Euterpe Venray , St. Willibrordus Stramproy, Heineken Fanfare Den Bosch, St. Walburga Amby-Maastricht en Vriendenkring Montfort.  Orkesten uit Hegelsom, Reuver en Bergeijk behaalden Ruim voldoende tot goed. Het combinatie-orkest St. Cecilia Ammerzoden en DES-Hedel behaalde Ruim voldoende, terwijl St. Paulus Maria Hoop als voldoende werd beoordeeld.

Bij het afsluiten van het toernooi werd er stil gestaan bij het 50-jarig jubileum van het Peeltoernooi.